A Koncentráció új kiadása | Kattints ide!

Nagy fa, fejsze

2022. március 3.
af/99/62e1a59a10e7fc9672a3854e44d1.jpg



Az elmúlt években rengeteg változás történt a világban, így az én életemben is, ez a változás pedig most elérte a pályámat. Néhány dolgot szeretnék nagyon máshogy csinálni. Úgy döntöttem, közösségi médiás jelenlét helyett a inkább webshopként is működő honlapot indítok. Néhány dolog biztosan csikorogni fog az elején, majd csak pár hónap múlva lesz kész az oldal minden lapja, ez a bizonyos webshop viszont, egyetlen előrendelhető termékkel, már most is működik.

És hogy mi is volna az első termék, amit árulok? A saját új verseskönyvem. Tíz kötet és huszonpár év után megpróbálkozom a szerzői magánkiadással. A kötetet csak itt, a honlapon vagy fellépések után lehet kapni. Az elmúlt év jelentős része telt azzal, hogy ennek a mikéntjét kitanuljam. Úgy éreztem, ezt vagy most kell meglépni vagy soha.

Bár a könyvesbolti árusításról ebben a helyzetben lemondtam, a verseskötethez olyan kis apróságokat kínálok, amelyeket ezen a kézműves szinten könnyebb megvalósítani. Nem pénzzel, hanem ötletekkel, figyelemmel és szeretettel, hangozzon bármennyire is érzelgősen. Bár több a feladatom, mint a korábbi időben, már most érzem, hogy szólótáncosként mozgékonyabb és kreatívabb lehetek, mint egy nagy kiadó szerzőjeként voltam. Bízom benne, hogy mindegyik vásárlóm érezni fogja a törődést.

Idővel az életmű egy-egy korábbi kötete is felkerül ide, sőt tervezem, hogy kollégáim, barátaim egy-egy, már megjelent verseskötetét is az oldalon keresztül kínáljam. Magánál a könyvnél se szeretnék kizárólagosan leragadni, sok ötletem van még. Remélem, lesz időm és erőm ezek közül minél többet megvalósítani.

Kategóriák: