A Koncentráció új kiadása | Kattints ide!

Tegnapi pesti körök

2022. július 7. 11:14
6b/c3/110d18d5b64f1fc38c5d9ba4707b.jpg

Tegnap Budapesten voltam egy szatyor könyvvel, mondom is, mit intéztem.

Először is bevittem az OSZK-ba a köteles példányokat (6 db), így nemsokára, ha átviszik a rendszeren, ott is hozzáférhető lesz a Koncentráció.
 
A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár rendelt tőlem 14 példányt, gondolom, elsősorban a kerületi könyvtáraknak. Ami elképesztően jól esett. Ezeket is bevittem, így nemsokára a pesti könyvtárakban is érdemes lesz keresni.
 
A legérdekesebb kör az utolsó volt. Gondoltam, ha már a Kálvinon vagyok, beviszek a kedvenc Múzeum körúti antikváriumba is egy aláírt példányt. Simán, pulthoz állva, ahogy kell. Kedvesek voltak, be is vették. A terv az volt, hogy amint feltöltik a honlapjukra, én is megírom az én honlapomon, hogy az egész városban egyetlen példány megvásárolható, méghozzá ott, belinkelem az antikvárium oldalát, és lássuk, mi történik. Hát az történt, hogy amint feltöltötték a rendszerbe, tíz percen belül rácsapott egy törzsvásárló. Így már én meg se tudtam hirdetni jelen időben a dolgot, mostanra pedig csak ez a link árválkodik itt, hogy tanúskodjon a tegnapi leleményemről.
 
 

Kategóriák: